П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
5 Травня 2017

КРИМІНАЛ

ОДНОГО ВИТЯГАЛИ, ІНШОГО – ВІДЧИНЯЛИ

27 квітня, близько 21.00, до служби порятунку надійшло повідомлення від чергового «швидкої». На вул.Саксаганського, поблизу будинку №22, в яму впав 25-річний чоловік.

Рятувальники за допомогою драбини та мотузки дістали потерпілого і передали медикам.

А вже через 20 хвилин фахівці ДСНС, відреагувавши на повідомлення поліції, відчиняли двері квартири на вул.Черняховського, 58. А в цей час господар оселі, 37-річний кам’янчанин, мирно спав, будучи в обіймах «зеленого змія». 

Вл. інф.

ОШУКАЛИ ПЕНСІОНЕРА НА 15 ТИСЯЧ

2 травня, близько 15.00, невстановлена особа надіслала смс-повідомлення на мобільний телефон 70-річного кам’янчанина.

Під приводом блокування банківської картки аферист випитав у пенсіонера її реквізити та заволодів 15 тис. 500 грн.

Прес-служба ГУ Нацполіції Хмельницької області.


СМЕРТЬ ЧЕРЕЗ НЕОБЕРЕЖНІСТЬ

Миття вікон для 55-річної кам’янчанки завершилося трагічно.

Як розповіла інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 14 квітня жінка-інвалід мила вікна і, ймовірно, послизнулася та випала з вікна ІІ поверху. Тіло нещасної побачили сусіди, які викликали «швидку» і поліцію. Поліцейські знайшли на підвіконні ганчірки і вікно. На момент нещасного випадку в квартирі перебував лише незрячий чоловік потерпілої.

Із численними ушкодженнями кам’янчанку доставили до реанімації. Втім 29 квітня від травм, несумісних із життям, вона померла. 

Вл. інф.


ВІЙСЬКОВІ ВПІЙМАЛИ ЗЛОДІЯ

Причому на гарячому, коли той заліз у чуже авто, щоб його почистити.

4 квітня, о 4-й ранку, поблизу військового містечка №4 військові помітили підозрілого чоловіка, який нишпорив в автомобілі ВАЗ-21043. З’ясувалося, що крадій потрапив в авто, припарковане на вул.Веліканова, щоб винести звідти акустичну систему. Втім на заваді стали люди у формі. Помітивши військових, злочинець намагався накивати п’ятами, але спритні чоловіки його затримали та передали поліції.

У ході проведення слідчих дій поліцейські з’ясували, що двоє кам’янчан змовилися і пішли на справу, аби викрасти чуже майно і заробити грошенят. Але їхнім планам завадили старшина Микола Сороковський, сержанти Віталій Немазаний і Олександр Куткович та старший солдат Олександр Рябий.

Галина МИХАЛЬСЬКА.