П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Травня 2017

ПРИВІТАЛИ СТУСАНАМИ: НОВИЙ РЕВІЗОР У СТАРОМУ КАМ’ЯНЦІ

15 травня до Кам’янця-Подільського знову завітав «Ревізор», проте тепер із новим ведучим – ресторатором Миколою ТИЩЕНКОМ.

Про його появу в місті повідомили відвідувачі першого об’єкта ревізії арт-кафе «Ратуша» у Старому місті.

– Тільки сіли з другом перекусити, як увірвалися столичні невігласи, почали щось перевіряти, перевернули нашу пательню з картоплею і залишили нас без вечері. Вимагаємо пояснень, – ділиться враженнями у соцмережах Андрій ЗОЇН.

Наступного дня команда «перевіряльників» завітала до піцерії «МакСмак».

– Приїхали дуже неочікувано, було їх осіб 15. Понад 4 години уважно перевіряли наш заклад, шукали недоліки у роботі, замовили піцу. Загалом це дуже стресово для персоналу, бо коли не очікуєш – хвилюєшся за кожну дрібничку, – розповідає співвласниця піцерії «МакСмак» Тетяна КУЛЬКО.

А от ревізія 16 травня в міні-готелі «Біля річки» була сповнена емоціями, драмою і ледь не «кривавими» сценами. 

Ведучий Микола Тищенко, який зазнав пошкодження голови, звернувся до поліції із заявою про перешкоджання професійній діяльності під час зйомок у міні-готелі «Біля річки», зазначивши, що руки до нього простягав власник закладу.

– Потерпілого журналіста обстежили, після наданої допомоги його стан задовільний. Також зроблено рекомендації щодо подальшого лікування, – коментує лікар-травматолог міської лікарні №1 Олексій МАРТИНЮК.

На щастя, показів для госпіталізації не було, тому свій день народження (17 травня) Тищенко хоч із неприємним «презентом», але святкував не на лікарняному ліжку. 

Надав коментарі щодо інциденту і власник закладу «Біля річки».

– До нашої приватної садиби під’їхали три буси, з яких почали виходити невідомі люди. Кремезний чоловік почав бігти до входу. Я запитав, хто він такий, проте відповіді не отримав, – каже Михайло ШЕНДЕРУК. – Доки я намагався щось випитати в людей із камерами, на кухні, де готувався обід на день народження моєї дочки, теж почалася штовханина. Я почув голос доньки: «Припиніть мене чіпати!».

Звичайно ж, я силою випровадив невідомого з приміщення. Пізніше чоловік пред’явив документи і з подивом запитав: «Ви мене не знаєте?».

У стресовому стані я міг і обізвати людину. Ми викликали поліцію, те саме зробили й журналісти, головний із яких скаржився, що в нього струс мозку.

Ольга БАНАХ.