Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Червня 2017

КРИМІНАЛ

ЗАХМЕЛІВ І ЗАЛИШИВСЯ БЕЗ БАРСЕТКИ

Чому легке збагачення штовхає на злочин?! Відповідь на це запитання хотіли отримати поліцейські міськвід-ділу поліції в 30-річного кам’янчанина, який 2 червня пограбував 50-річного чоловіка.

Сталося це на вул.Драй-Хмари, в «Клубі любителів пива». Чоловіки, не знаючи один одного, розпочали розмову за кухлем пива. Зловмисник, скориставшись захмелілим станом потерпілого, силоміць забрав у нього барсетку з грішми, документами та іншими речами. Підозрюваний вину визнав і віддав поліцейським викрадені речі.


ЯК РОБІТНИК РОБОТОДАВЦЯ ПОГРАБУВАВ

18-річний працівник ПП ВКФ «Будмонтажсервіс», перебуваючи на робочому місці на Нігинському шосе, обікрав роботодавця. Доки на території підприємства нікого не було, юнак викрав запчастини до транспортного засобу.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.


ПОЛЮВАННЯ ЗА МОБІЛКАМИ

Двох любителів чужих телефонів затримали поліцейські.

23-річний молодик, маючи намір продовжити вечір за чаркою, простежив за 44-річним кам’янчанином на вул.Космонавтів, побив і відібрав телефон, залишивши чоловіка лежати на вулиці. Через декілька днів продав викрадене знайомій. 

А 13 червня оголошено повідомлення про підозру у вчиненні двох пограбувань 36-річному раніше судимому кам’янчанину, який пограбував двох дівчат. У 16-річної з рук вирвав мобільний телефон, а 18-річну схопив, вийняв мобілку з кишені штанів і втік. Дівчина не розгубилася, почала кричати та привертати увагу перехожих, щоб вони затримали грабіжника або запам’ятали його. Зловмисника вирахували згодом завдяки співпраці із закладами, де збувають речі з других рук.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції.