Четвер, 25 Квітня 2024 р.
14 Липня 2017

КРИМІНАЛ

ВИНЕСЛИ ПРИКРАСИ І ГРОШІ

• Доки 41-річного кам’янчанина не було вдома, до його оселі на вул.Лесі Українки завітали «гості». Як повідомляє обласна прес-служба Нацполіції, невстановлена особа, підібравши ключ, проникла у квартиру, звідки викрала золоті прикраси: 5 ланцюжків, 2 обручки, 2 шпильки, 2 кулони і хрестик, – та вироби зі срібла (2 обручки, 2 пари сережок, 1 ланцюжок і хрестик) та 4400 грн., 100 доларів та 20 євро.

• Днями крадіжка сталася і на вул.Данила Галицького. Як розповіла інспектор сектора моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, в одній із квартир відпочивала компанія. Коли гості розійшлися, 46-річний господар виявив, що залишився без золотого ланцюжка із хрестиком та каблучки вартістю близько 20 тис.грн.   

• Вранці 11 липня на вул.30 років Перемоги після спільного розпиття спиртних напоїв невідомий із сумки 32-річної кам’янчанки поцупив мобільний телефон і 100 доларів.


«БОЙОВІ» ЖІНКИ

Удень 11 липня в гуртожитку, що на пр.Грушевського, 76, панувала войовнича атмосфера. У коридорі загального користування між двома сусідками виникла сварка, що переросла у… бійку, в результаті якої 25-річну кам’янчанку із легкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.