П'ятница, 29 Березня 2024 р.
11 Серпня 2017

КРИМІНАЛ

СУПЕРЕЧКА НА ВАГУ ПЕРЕЛОМІВ

7 серпня, близько півночі, під час суперечки 19-річний кам’янчанин отримав скляною пляшкою по голові. Сталося це поблизу кафе-бару, що на Хмельницькому шосе.

Хлопець зазнав забійної рани тім’яної частини голови і відкритого перелому кісток черепа ліворуч. Потерпілого госпіталізували до нейрохірургічного відділення міської лікарні. А його кривдника розшукує поліція.

КАНДАГАР НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ

Працівники поліції виявили у господарстві 43-річного жителя с.Панівці теплицю, в якій чоловік вирощував понад 100 кущів конопель сорту «Кандагар».

Теплиця була оснащена системою поливання і датчиками температури та вологості. Чоловік стверджує, що вирощував рослини для власних потреб. Проте під час обшуку поліцейські виявили ще 250 г сухого, готового для вживання зілля, а також саморобний пристрій для куріння наркотиків. Усі нарковмісні рослини направили на експертизу.

Чоловіку доведеться відповідати перед законом згідно з ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст.310 (сівба або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.