П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
18 Серпня 2017

КАМ’ЯНЕЦЬ КРИМІНАЛЬНИЙ

Упійманий рецидивіст, пограбовані кіоск і магазин, ошукані кам’янчанки, винесені із квартири 20 тис. доларів та кілограм золота – такий кримінальний клубок цього тижня довелося розплутувати поліцейським міста і району.

• На гарячому затримали 43-річного жителя Кам’янець-Подільського району, який перебував за гратами понад 17 років, і після повернення знову взявся за старе.

Як встановило слідство, зловмисник «обчищав» магазини у Кам’янець-Подільському, Новоушицькому та Дунаєвецькому районах, крав гроші, харчі, цигарки і спиртне. На його совісті – понад 10 епізодів і збитки на суму близько 13 тис.грн. Затримали рецидивіста під час спроби вчинити крадіжку із продуктового магазину в Дунаївцях.

Йому загрожує до 6 років в’язниці.

• Вдало злодюжка заліз до оселі 43-річної кам’янчанки. Підловивши слушну мить, коли господиня ходила у справах, злочинець підібрав ключ і проник до квартири, що на вул.Пушкінська. Прихопив із собою 20 тис. доларів і майже 1 кг золота в ювелірних виробах.

• Значно менше здобув злодій, котрий удень 13 серпня пошкодив вхідні двері та заліз до господи жителя с.Княжпіль. У 57-річного господаря він поцупив 5 тис.грн.

• Не обминули увагою крадії й підприємців. Як повідомляє сектор моніторингу ГУ Нацполіції області, в ніч на 14 серпня невстановлена особа, пошкодивши замок захисних ролетів, проникла у торговельний кіоск на вул.Князів Коріатовичів. Як наслідок, 56-річний підприємець залишився без 1300 грн., піротехнічних засобів і речей для догляду за садом.

«Завітали» злочинці й до магазину на вул.Гагаріна. Поліція з’ясувала, що до приміщення 33-річного підприємця невстановлена особа потрапила, відтиснувши двері. Вона поцупила 947 грн., велосипед, системний блок до комп’ютера, монітор, Wі-Fі-роутер, два електрообігрівачі, мобільний телефон і п’ять подовжувачів.

• І, як завжди, не обійшлося без шахрайств. Удень 14 серпня до 29-річної кам’янчанки зателефонував незнайомець. Представившись директором фітнес-центру, під приводом вирішення бухгалтерських проблем аферист заволодів 3000 грн.

Окрім того, шахраї ошукали 39-річну кам’янчанку на предмет здавання житла.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.