Субота, 20 Квітня 2024 р.
1 Вересня 2017

КРИМІНАЛ

ЗАБИЛИ ДО СМЕРТІ ТА ЗАЛИШИЛИ ПОМИРАТИ

Поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві 29-річного кам’янчанина.

Нагадаємо, що тіло молодого чоловіка знайшли вранці 23 серпня поблизу смітника у дворі будинку №16 на Привокзальній. З’ясувалося, що смертельних травм чоловік зазнав від «друзів», із якими вживав міцні напої тієї злощасної ночі.

Як розповіла інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, напередодні чоловіки розпивали спиртне в одній із квартир на вул.Героїв Небесної сотні. Через старі образи виникла бійка. Двоє чоловіків руками та ногами завдали потерпілому смертельних травм, а потім винесли його на вулицю, де той і помер.

Наразі підозрювані у вбивстві затримані та перебувають в ІТТ.

Галина МИХАЛЬСЬКА.

ВІДПОВІДАТИМУТЬ ЗА «ЄЛЬЦИНА»

Правоохоронними органами Хмельниччини повідомлено про підозру трьом особам, які у складі організованої злочинної групи виготовляли та реалізували фальсифіковані алкогольні напої.

У ході слідства встановлено, що житель Кам’янець-Подільського району в лютому цього року створив злочинну групу, залучивши ще двох осіб. Один зловмисник виготовляв фальсифікат у цеху, а організатор з іншим чоловіком купували сировину та продавали готову продукцію замовникам.

Учасники злочинної групи упродовж п’яти місяців в орендованих нежитлових приміщеннях у Кам’янці-Подільському, обладнаних під цехи, які постійно змінювали, використовуючи спецобладнання, виготовляли алкогольну продукцію під виглядом коньяку та горілки марок «Пшенична», «Фінляндія» та «Єльцин». Реалізовували виготовлене через кур’єрські відділення «Нової Пошти», «Ін Тайм» та «Делівері» жителям різних регіонів України.

Незважаючи на методи конспірації, у червні діяльність групи припинено, під час обшуків вилучено продукції та обладнання майже на мільйон гривень.

Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.

НАКУРЯТЬСЯ, НАБУДУЮТЬСЯ ТА РОЗВАЖАТЬСЯ

Цього тижня від рук крадіїв постраждали не лише пересічні кам’янчани, а й підприємці.

• На вул.Шевченка злодюжки обчистили квартиру 30-річного кам’янчани-на, доки той перебував у відрядженні. Підібравши ключ, крадії проникли до оселі, винесли близько 10 золотих і срібних ювелірних виробів, 120 доларів, 10 євро та ноутбук,  завдавши збитків на близько 24 тис.грн.

• У ніч на 25 серпня на вул.Героїв Небесної сотні невстановлена особа, пошкодивши вікно, проникла до майстерні 32-річного кам’янчанина, звідки викрала дві болгарки, 35 м мідної труби та розкладну драбину на загальну суму 13 тис.грн.

• Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, у ніч на 31 серпня обікрали цигарковий кіоск, що на автовокзалі. Поліція з’ясувала, що всередину крадій проник, пошкодивши захисні ролети, виніс 2 тис.грн. і цигарок на суму 25 тис.грн.

• А ввечері 25 серпня в с.Голосків стався грабіж. Невідомий чоловік, застосувавши насильство, відкрито викрав у 55-річної жінки гаманець із 5600 грн.

Галина МИХАЛЬСЬКА.