П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Вересня 2017

КРИМІНАЛ

ЗАТРИМАННЯ, ЯК У КІНО

ЗАТРИМАННЯ, ЯК У КІНОМало не сюжет голлівудського блокбастера розгорнувся ввечері 6 вересня на вул.Молодіжна. В повному обмундируванні правоохоронці разом із спецпідрозділом КОРД затримували зловмисника, котрий намагався втекти на автомобілі.

Як повідомляє інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 32-річний уродженець Чемеровецького району з минулого року перебував у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Нещодавно поліцейські отримали оперативну інформацію про можливе його місце перебування. Коли правоохоронці вийшли на слід, підозрюваний із товаришами намагався втекти на автомобілі ВАЗ-21099. Коли це не вдалося, почав чинити активний опір, утім на нього таки одягнули кайданки.

У салоні автомобіля правоохоронці виявили мисливську рушницю, наявність відповідного дозволу на яку наразі перевіряється, а також корпус гранати «Ф-1».

Зловмисник та один із його товаришів, який теж чинив активний опір, перебувають в ІТТ. 


ФАЛЬШИВИЙ ПАСПОРТ НЕ ПРОЙШОВ

Ще у серпні до відділення ПриватБанку, що на вул.30 років Перемоги, звернувся 33-річний чоловік, аби отримати кредит, і надав паспорт із переклеєним фото.

Поліція з’ясувала, що чоловік знайшов паспорт громадянина України, виданий на ім’я 22-річного жителя району. Усвідомлюючи протиправні дії, підозрюваний відокремив фотокартку попереднього власника документа та приклеїв свою. У результаті вчинив злочин, передбачений ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів і бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ.


ОБІКРАЛИ ДІДУСЯ І НЕ ТІЛЬКИ

Як могла піднятися рука, щоб пограбувати 90-річного немічного дідуся?

Зухвалий злочин вчинили особи романської національності, які вдень 3 вересня завітали на подвір’я старенького, який проживає на вул.Павлова. Розповіли байку, мовляв, їдуть із Закарпаття, хочуть придбати у Кам’янці хатину і шукають підходящу. Доки одна аферистка відволікала пенсіонера, інша зайшла до будинку і викрала із шафи аж 30 тис.грн., які дідусь тримав на «чорний день».

Уже по-тихому невідомі злочинці, підібравши ключ, завітали в квартиру 36-річної кам’янчанки на Нігинському шосе. Винесли 2000 євро, 100 доларів, золотий ланцюжок із підвіскою.

Через балкон 6 вересня якісь злодії проникли і в оселю 39-річної жінки на вул.М.Гордійчука, звідки поцупили шкатулку із золотими виробами вартістю близько 20 тис.грн.

Того ж дня з квартири 69-річного чоловіка, що на вул.Князів Коріатовичів, викрали 2 ноутбуки, 30 тис.грн. і золоті вироби.