Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
22 Вересня 2017

КРИМІНАЛ

ЗЛОДІЙ НАЖИВСЯ

Добрячий куш увірвала невстановлена особа, яка 15 вересня «завітала» до оселі 68-річного ка-м’янчанина, що на вул.30 років Перемоги. 1000 доларів, 750 євро, 70 000 грн., дві золоті печатки, три пари сережок, дві каблучки та одна обручка опинилися в руках ласого до чужого. Поліція з’ясувала, що до квартири злочинець проник, підібравши ключ до дверей. 

ЗАЗІХНУЛИ НА КУЛЬТУРУ

А ось у районі злодюжка зазіхнув на цілий Будинок культури. Як повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області, в ніч на 14 вересня в с.Гуменці, на вул.Першотравнева, невстановлена особа, віджавши металопластикове вікно, проникла до приміщення місцевого Будинку культури, звідки викрала два ноутбуки та монітор.

ДОВІРЛИВІСТЬ ЗГУБИЛА

Без 44 тис.грн. через власну необачність залишився 34-річний тернопільчанин. Як розповіла інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, чоловік довгий час з’ясовував, у кого б придбати пальне за низькими цінами. Через «сарафанне радіо» шукав людей, які можуть допомогти. Вдень 20 вересня йому зателефонував незнайомець і повідомив, що має товар – талони на дешеве пальне. Сказав приїжджати до Кам’янця-Подільського, назвав адресу знайомої, яка все і видасть. Покупець так зрадів, що, не тямлячись від щастя, запропонував перерахувати кошти, а вже потім приїхати по товар. Аферист продиктував номер банківської картки, на яку згодом отримав 44 тис.грн.

Коли ж чоловік приїхав із Тернополя по талони і нікого не знайшов, звернувся до поліції.