Субота, 20 Квітня 2024 р.
29 Вересня 2017

КРИМІНАЛ

ВИЛУЧИЛИ МІНІ-АРСЕНАЛИ

Працівники районного відділення поліції з’ясували, що 40-річний житель с.Нігин за допомогою металошукача займається розкопками і зберігає вдома чимало небезпечних предметів.

Під час санкціонованого обшуку в будинку «чорного археолога» правоохоронці виявили та вилучили 83 набої різного калібру, окремі деталі гвинтівки Мосіна, багнет-ніж і кинджал. Усе вилучене направили на експертизу.

А 47-річний житель с.Лісківці стверджував, що виявлені в нього вдома зброю та набої він зна-йшов. Серед вилученого близько 40 набоїв, 14 ударників до гранати «Ф-1», стартовий пістолет, навчальна граната, а також холодна зброя. Наразі правоохоронці з’ясовують походження всіх цих предметів.

За фактами незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами відкриті кримінальні провадження.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.


ДІТЕЙ ПОВЕРНУЛИ – БАТЬКІВ НАСВАРИЛИ

Двох маленьких хлопчиків, котрі жебракували у центрі міста, поліція повернула батькам.

Як розповіла інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, під час виконання службових обов’язків увагу поліцейських привернули хлопчики 4 та 5 років, які просили грошей у перехожих на майдані Відродження.

Поліцейські, розмовляючи з дітками, з’ясували, що проживають вони в Пудлівцях. Вдалося випитати й інформацію про батьків. Згодом хлопців передали батькам, з якими правоохоронці провели роз’яснювальну бесіду про наслідки неналежного догляду та виховання, а також примушування дітей до жебракування.

Відомо, що це неблагополучна сім’я, батьки ніде не працюють, натомість відправляють на заробітки маленьких синів.

Галина МИХАЛЬСЬКА.