Четвер, 28 Березня 2024 р.
20 Жовтня 2017

КРИМІНАЛ

ЛІЗЛИ ВСЮДИ

Продуктовий кіоск, місцевий садочок і житловий будинок – до таких місць цього тижня таємно проникали злодюжки.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції області, в ніч на 18 жовтня невстановлена особа, підібравши ключ, проникла в продуктовий кіоск на автовокзалі, звідки викрала хлібобулочні вироби та документи. В результаті у 43-річної власниці мінус 2200 грн.

Скориставшись 3-годинною відсутністю 56-річної господині, 17 жовтня невідомий крадій почистив будинок у с.Зіньківці, завдавши збитків на 10 тис.грн. Поліція з’ясувала, що в оселю невстановлена особа проникла, віджавши пластикове вікно, й винесла ноутбук, мобільний телефон і фотоапарат.

Того ж дня в приміщенні садочка, що на вул.Данила Галицького, невстановлена особа із сумочки 62-річної кам’янчанки викрала гаманець із 2700 грн., золотою обручкою та двома банківськими картками.

ОБДУРИЛИ НА 24 ТИСЯЧІ

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Марина ГУНЧАК, удень 13 жовтня на мобільний 60-річного кам’янчанина надійшло смс-повідомлення. Чоловіку написали, що його банківська картка заблокована, а щоб її розблокувати, потрібно переказати кошти. Довго не думаючи, потерпілий поповнив вказаний номер телефону на 9500 грн., а згодом ще й переказав 14500 грн. на банківську картку.