Субота, 20 Квітня 2024 р.
27 Жовтня 2017

КРИМІНАЛ

НЕЗАКОННІ «АГРАРІЇ»

Учора поліцейські затримали групу наркоторговців.

Під час обшуку в зловмисників вилучили канабіс, таблетки ЛСД, пристрій для куріння наркотиків, фасувальні ваги та різноманітні ємності, які використовувалися у злочинному промислі, а також гривні та долари, отримані від продажу наркотиків.

Як повідомляє інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, до складу групи входив 39-річний чоловік, його 26-річний племінник і співмешканка останнього. Поліцейські встановили, що зловмисники з весни систематично збували канабіс. Загалом правоохоронці зафіксували 9 фактів збуту наркотиків фігурантами. За попередньою інформацією, наркотичне зілля вони вирощували вдома методом гідропоніки.

Усі троє затримані та перебувають в ІТТ. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років із конфіскацією майна.

КРАДІЇ ПОТРАПИЛИ В ЛІКАРНЮ

Крадії продовжують навідуватися до осель.

Як повідомляє поліція, з 15 по 21 жовтня в с.Думанів невстановлена особа через незачинені двері проникла в будинок 48-річної жительки, звідки викрала 1600 доларів і 13 тис.грн.

19 жовтня за півгодини, доки нікого не було вдома, невідомий крадій пограбував будинок 78-річної жительки с.Смотрич, звідки викрав 720 доларів, 10 тис. 500 грн. і 10 лей.

А в ніч на 21 жовтня невідомий зловмисник навіть заліз в автоклавне приміщення міської лікарні, що на вул.Пушкінська, прихопивши металеві труби, водопровідний засув, електродвигун із кабелем живлення та оцинкований метал. Сума збитків – 10 тис.грн.