П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Листопада 2017

КРИМІНАЛ

ОБІКРАВ РОБОТОДАВЦЯ

Працівники поліції викрили злочинну схему 22-річного чоловіка, який, перебуваючи на посаді водія-експедитора на одному із приватних підприємств і будучи матеріально відповідальною особою, привласнив кошти роботодавця за реалізований товар.

Загалом правоохоронці зафіксували 16 епізодів скоєного злочину та вилучили видаткові накладні. Своїми діями підозрюваний завдав матеріальної шкоди приватному підприємцю на суму 43 тис.грн.

ЧИСТИЛИ ПО ПОВНІЙ

• Не побоявшись гріха, під вечір 20 жовтня 45-річна прихожанка, перебуваючи на території собору Олександра Невського, скористалася відсутністю відвідувачів і викрала із лавочки для відпочинку гаманець з грошима та паспорт громадянки України, що належав 17-річній дівчині.

Своїми умисними діями підозрювана завдала потерпілій збитків на понад 2 тис.грн., а документи які їй не були потрібні, спалила вдома в грубці.

• Невстановлена особа в період між 25 та 27 жовтня на вул.Вокзальна зрізала захисні грати, пошкодила вікно і проникла в кафе-магазин, яке належить 47-річній місцевій жительці. Звідти викрала двокамерний холодильник, електролічильник, лічильники води, 30 металевих стільців, подвійну мийку з нержавіючої сталі, 4 хромовані хрестовини від столів і 3 круглі столи діаметром 80 см.

• А вдень 26 жовтня на автостоянці на Хмельницькому шосе невстановлена особа з автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», що належить 24-річному місцевому жителю, викрала барсетку, в якій були документи, ключі та близько 10 тис.грн. 

• Того ж дня невідома зателефонувала до 36-річної жительки с.Лісківці та, представившись працівником банку, під приводом розблокування банківської картки випитала реквізити і зняла 17 тис.грн.

За матеріалами ГУ Нацполіції області.