Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Листопада 2017

КРИМІНАЛ

ЗНАЙДЕНО ЛАБОРАТОРІЮ ВРУБЛОВЕЦЬКОГО НАРКОДІЛКА

Правоохоронці Хмельниччини викрили громадянина, який, перебуваючи в розшуку, займався незаконним виготовленням і збутом наркотичних засобів. Раніше зловмисник був причетний  до крадіжок, розбоїв та незаконного заволодіння транспортним засобом, а від судового розгляду підсудний переховувався.

Під час розшуку обвинуваченого знайшли його наркотичну лабораторію. За місцем тимчасового проживання у с.Врублівці він виготовляв наркотичні засоби. Також виявлено пристрої для вживання наркозасобів, наркотичний засіб амфетамін, а також близько 5 тис.грн. Вилучені речовини направлено на судово-хімічну експертизу.

Як повідомила заступник керівника місцевої прокуратури Ольга КРАВЦОВА, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області.


КРАДУТЬ АКУМУЛЯТОРИ

Серію крадіжок акумуляторів із автомобілів зафіксувала поліція. За повідомленням обласної поліції, на вул. Привокзальна злочинці проникли у гаражі, де зняли акумулятори з двох ВАЗів. 

У ніч на 4 листопада здійснили крадіжки на вул. Героїв Небесної сотні. Викрали пристрої з припаркованих ВАЗ-2105 і ВАЗ-2101. Тієї ж ночі з ВАЗ-21011, який належить 39-річному хмельничанину, поцупили не лише акумулятор, а й електричний млин.

«ПОЧИСТИВ» НА 100 ТИСЯЧ

7 листопада невстановлена особа, пошкодивши вікна, проникла до будинку 61-річної кам’ячанки, звідки викрала 110 000 грн.

Вл.інф.