Середа, 24 Квітня 2024 р.
17 Листопада 2017

КРИМІНАЛ

УПІЙМАЛИ ШЕФА

Поліція затримала 38-річного чоловіка, який організував крадіїв і майже рік переховувався від досудового розслідування. Зі слів інспектора сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслани МАРЧУК, оперуповноважені міськвідділу поліції вирахували, що зловмисник переховується в Полтавській області, та доставили його до слідчого.

Зі свідчень підозрюваного, 19-річному юнаку та 14-річному неповнолітньому він розповів, як відчиняти двері, що виносити з квартир, як діяти, коли хтось застукає. Крадії брали все, що потрапляло до рук, – гривні, долари, євро, косметику, мобільні телефони, документи. Викрадене ділив організатор, якому перепадала левова частка. На рахунку квартирних злодіїв понад 10 крадіжок, які вчинили протягом травня 2016 р.

Наразі підозрюваний перебуває в ІТТ. Щодо 19-річного юнака, то 2016 р. у виділеному кримінальному провадженні судом прийнято рішення про позбавлення його волі на 2 роки.

НЕЛЕГАЛЬНИЙ «ПЕРЕВІЗНИК»

10 листопада на Нігинському шосе патрульна поліція затримала водія ЗІЛ, який перевозив металобрухт без будь-яких відповідних документів. Походження «товару» 29-річний водій пояснити не зміг.

ЩО КРАЛИ В РАЙОНІ

Минулого тижня містом прокотилася серія крадіжок акумуляторів із легкових автомобі-лів, а в ніч на 11 листопада крадій дістався і до Гуменців. За повідомленням обласної поліції, з вантажівки «Renault Premium» 32-річного місцевого жителя невідомий викрав дві акумуляторні батареї.

Крім акумуляторів, у районі цього тижня зазіхнули і на телефонний кабель. Поліція зафіксувала аж дві такі крадіжки в с.Оринин. У ніч на 13 листопада викрадено 200 м телефонного кабелю, а наступної ночі – 65 м.