Середа, 24 Квітня 2024 р.
1 Грудня 2017

НЕ ГРЕБУВАЛИ КРАСТИ НІ В СТАРИХ, НІ В МОЛОДИХ

Крадії активізувалися у місті. У їхні липкі руки потрапляють гроші, прикраси, навіть спецтехніка. Не гребують забирати кревні ні у підприємців, ні у стареньких.

• Серед білого дня 29 листопада на вул.Огієнка невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла до квартири 26-річної місцевої жительки, звідки викрала гіроборд, ноутбук «Леново», дві норкові шуби, золотий годинник з браслетом, золотий браслет, золоту підвіску, дві золоті каблучки та золотий набір.

• Того ж дня до обіду впорали-ся злодії і на Богинського. Там у 77-річного місцевого жителя було викрадено 400 доларів США та відеомагнітофон.

• А напередодні ввечері на вули-ці Максимчука невстановлена особа, із застосуванням насильства, викрала у 59-річної місцевої жительки жіночу сумочку з особистими речами та 200 гривень.

• Також 28 листопада, близько 12.00, на вулиці Черняхівського невстановлена особа проникла в квартиру 36-річного місцевого жителя, звідки викрала золотий перстень, чотири золоті ланцюжки, п’ять золотих каблучок, два золоті кулони та три пари золотих сережок.

• У період з 24 листопада до 27 листопада на Поштовому узвозі невстановлена особа, шляхом віджиму дверей, проникла в металевий контейнер, який належить місцевому ПП, звідки викрала відбійний молоток, вібротрамбувальну машину для бетону, кутову шліфувальну машинку та два подовжувачі.

За матеріалами ГУ Нацполіції області.