П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Грудня 2017

КРИМІНАЛ

ВИДУРИЛИ ПЕНСІЮ

Що лише не вигадають аферисти, аби отримати легку наживу.

Пообіді 5 грудня дві невідомі жінки завітали до квартири на вул.Гагенмейстера до 91-річної бабусі. Вигадавши байку про обмін грошей «старого» зразка на нові, шахрайки залишили стареньку без півтори тисячі гривень.

ОДНОГО ЗАПРОТОРИЛИ В ІТТ…

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, днями правоохоронці затримали кишенькового злодія. Хлопець ще із серпня нишпорив по чужих кишенях. До його рук липли гаманці та мобільні телефони. «Працював» 36-річний раніше судимий злодюжка на Центральному ринку, де легко після вчинення злочину ховався серед покупців. 

Зловмиснику оголошено повідомлення про підозру в скоєнні чотирьох злочинів. Наразі він перебуває в ІТТ.

…ІНШОГО ВПІЙМАЛИ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

У Хмельницькому патрульні на гарячому затримали серійного злодія-гастролера із Кам’янця-Подільського. З його домівки поліція  вилучила безліч викрадених речей, серед яких акумулятори, автомобільні шини, магнітоли, реєстратори, колонки, велосипеди та інші цінні речі. Наразі встановлюють усіх потерпілих, але вже зрозуміло, що їх – не один десяток.

ВИНЕСЛИ СЕЙФ, ГРОШІ ТА ЗОЛОТО

Доки 52-річного кам’янчанина не було вдома, до його оселі навідалася невстановлена особа. З квартири, що в будинку на Хмельницькому шосе, крадій виніс сейф із 680 доларами та 3 тис.грн.

Інший потерпілий – 33-річний кам’янчанин, який проживає на вул.Масимчука. Поліція з’ясувала, що невстановлена особа, віджавши металопластикове вікно, залізла до оселі, звідки викрала золоті вироби на суму близько 62 тис.грн.

У ніч на 4 грудня на пр.Грушевського невстановлена особа, пошкодивши замки вхідних дверей, проникла до квартири 18-річної кам’янчанки, звідки викрала два power bank, мобільний телефон, ТV-тюнер і банківську картку, завдавши збитків на 2500 грн.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.