Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Січня 2018

КРИМІНАЛ

ГАСТРОЛЕРА ЗАТРИМАЛИ В КАМ’ЯНЦІ

Оперативники міськвідділу поліції затримали 20-річного гастролера, який обікрав приватний будинок. Як з’ясувалося, молодика вже розшукували поліцейські Барського району за вчинення кра­діжок та заволодіння транспортним засобом.

20 січня на вул.Затонського злов­мисник, відтиснувши вікно, проник до будинку, звідки викрав 1,5 тис.грн., ноутбук і годинник. Крадія затримали за три дні, в нього вилучили не лише викрадене, а й широкий спектр знарядь злому.

ВИПИСКИ З КРИМІНАЛЬНОЇ ХРОНІКИ

• Увечері 21 січня в під’їзді будинку на Нігинському шосе 25-річний кам’янчанин стягнув каблучку з руки 15-річної юнки. Дівчину зловмисник знав, тому відкри­-то заволодів золотою прикрасою вартістю 2500 грн. Відомо, що чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності. 

• У ніч на 23 січня на вул.Праці невстановлена особа, підібравши ключ, проникла в автомобіль ВАЗ-21011, який належить 38-річному кам’янчанину, звідки викрала акумулятор.

У ніч на 21 січня на вул.Космонавтів невстановлена особа проникла до квартири 64-річної жінки, звідки викрала мобільні телефони, кросівки, два гаманці та банківську картку, з якої в подальшому зняла 9000 грн.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції.