П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
2 Лютого 2018

КРИМІНАЛ

ЖИВІТЬ ІЗ СУСІДАМИ ДРУЖНО

Через давню неприязнь із сусідкою 37-річний чоловік опинився в лікарні.

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, під вечір 27 січня в одній із кімнат гуртожитку на пр.Грушевського 53-річна кам’янчанка завдала викруткою тілесні ушкодження своєму сусіду. Із колотою раною на шиї (без проникнення) чоловіка госпіталізували до хірургічного відділення міської лікарні. Нині стан його здоров’я задовільний.

ВКРАЛИ ФАРУ, ЗОЛОТО ТА ГРОШІ

• У ніч на 30 січня на вул.Вокзальна, поблизу одного з під’їздів, невстановлена особа з автомобіля «Ауді Q7» викрала передню фару. 34-річний кам’янчанин зазнав чималих збитків.

• 30 січня, доки 27-річний господар працював, із його квартири, що на вул.Шевченка, поцупили золоті ювелірні вироби на суму близько 10 тис.грн. Відомо, що до оселі злодюжка проник, підібравши ключ.

Того ж дня у такий же спосіб пограбували 24-річного кам’янчанина, який мешкає на вул.Пушкінська. У нього викрали 350 доларів США.

Наступного дня невідомий злодій навідався до квартири 49-річної кам’янчанки, що на вул.Північна, і прихопив 300 євро та золоті ювелірні вироби.

ФАЛЬШИВА ПЕНСІЯ

За повідомленням сектору моніторингу ГУ Нацполіції області, із червня 2017 р. по 30 січня 2018-го в с.Киселівка невстановлена особа, представляючись листоношею і зловживаючи довірою, шляхом видачі пенсій фальшивими купюрами заволоділа 4 800 грн. 75-річної місцевої жительки.

Вл. інф.