Четвер, 18 Квітня 2024 р.
9 Лютого 2018

КРИМІНАЛ

ПОБИТТЯ ЧИ НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК?

4 лютого до поліції зателефонував лікар і розповів, що батьки привели до лікарні маленького хлопчика із численними тілесними ушкодженнями. Зі слів матері та вітчима, 2-річний малюк зазнав їх, коли впав зі стільця.

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, у дитини лікарі діаг­ностували численні садна та забої. Після надання першої невідкладної допомоги маленького пацієнта направили на лікування до Хмельницького.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.166 ККУ (злісне невиконання обо­в’язків по догляду за дитиною). Проводяться слідчі дії. Суд­медексперт має з’ясувати, в який спосіб хлопчик зазнав тілесних ушкоджень: чи справді він впав зі стільця, чи ж зазнав фізичних знущань.

ГРАБІЖ У ЦЕНТРІ МІСТА

О пів на другу ночі 4 лютого жителя району цинічно пограбували. Двоє невстановлених осіб, застосувавши фізичну силу, відкрито відібрали у 31-річного жителя с.Гаврилівці 500 грн. Злочин скоїли на центральній вулиці міста – Соборній.

ПОЇХАЛИ…

Не знайшовши залізного коня на місці, 35-річний кам’янчанин звернувся до поліції. Встановлено, що в ніч на 1 лютого у пров.Хмельницькому невстановлена особа незаконно заволоділа автомобілем «Mitsubishi Space Wagon» темно-вишневого кольору.

ТЯГНУТЬ ТЕХНІКУ

Із будиночка, що в котеджному містечку на вул.Вишнева, злодій викрав 10 радіаторів опалення, 2 насоси до котлів опалення, 4 терморегулятори для подачі води, газовий та елект­ричний котли. Відомо, що до оселі 42-річного кам’янчанина він проник, підібравши ключ. Вартість викраденого – 50 тис.грн.

А в ніч на 3 лютого невідомий із саморобного міні-трактора, залишеного на території гаражного кооперативу в с.Мукша Китайгородська, поцупив  чотири колеса, колектор із карбюратором, генератор та інші запчастини. Такий «візит» обійшовся 42-річному потерпілому кам’янчанину в близько 15 тис.грн.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.