П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
16 Лютого 2018

КРИМІНАЛ

КРИМІНАЛ ЧЕРЕЗ КОХАННЯ

Святкування Дня закоханих у Кам’янці-Подільському розпочалося криміналом. Цієї ночі через дівчину двоє молодих людей вступили у сутичку, яка завершилася ударами ножа.

Дівчина поверталася з нічного клубу. За нею вирушив її давній шанувальник. Побоюючись останнього, вона зателефонувала своєму хлопцеві й попросила зустріти.

Коли молодики опинилися один на один, між ними зав’язалася суперечка, у ході якої хлопець дівчини вихопив предмет, схожий на ніж, і декілька разів ударив потерпілого в ділянку стегна, пошкодивши при цьому артерію, що спричинило значну крововтрату.

Свідки події одразу викликали поліцію і «швидку». 21-річного зловмисника затримали на місці події. Потерпілого негайно прооперували, наразі він перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років. Слідство триває.

ПОГРАБУВАЛИ ПСЕВДОГАЗОВИКИ

8 лютого, близько 16.00, на вул.Пушкінська дві жінки під приводом заміни газової плити проникли до квартири 80-річної кам’янчанки, звідки викрали 4800 грн.

Руслана МАРЧУК, інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції.