Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Березня 2018

КРИМІНАЛ

НЕ ВІРТЕ НЕЗНАЙОМЦЯМ!

Хто-хто, а шахраї без заробітку не залишаться, доки є довірливі люди.

Удень 23 лютого 30-річний кам’янчанин залишився без 5 тис.грн. Гроші виманив невідомий під приводом купівлі приставки через мережу Інтернет.

27 лютого до 34-річної кам’янчанки зателефонував невідомий, який представився працівником служби безпеки банку. Під приводом зменшення відсотків при знятті коштів із картки заволодів понад 6 тис.грн. 

ВИНІС, ЩО МІГ

У ніч на 24 лютого злодій проник на територію мотобольного стадіону, що на пр.Грушевського, заліз до приміщення, яке орендує 38-річний кам’янчанин.

Привласнив обладнання для діагностики автомобілів, набір інструментів, 2 тис.грн., ноутбук, звукову карту, зарядний пристрій до ноутбука та сумку чорного кольору.

ВКРАЛИ АВТО З БОЛГАРІЇ

Пізно ввечері 26 лютого невідомий злодій поцупив авто «Hyundai Terracan» чорного кольору на болгарській реєстрації.

Автомобіль належить громадянину Болгарії, втім за дорученням на ньому їздив 28-річний кам’янчанин. Авто він припаркував на вул.Тімірязєва, 146, а коли вийшов, за ним і слід простиг.

НЕ МОЖУТЬ ПОДІЛИТИ «PORSCHE CAYENNE»

Сімейна драма розгорнулася в одній із кам’янецьких родин.

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 37-річна кам’янчанка деякий час перебувала у цивільному шлюбі із 43-річним чоловіком. Її батько торік у листопаді дав зятеві у користування автомобіль «Porsche Cayenne». Згодом закохані розбіглися, втім повертати авто чоловік не поспішає.

По допомогу жінка звернулася до поліції, яка і має з’ясувати всі обставини події та розставити крапки над «і».

У РАЙОНІ ПОЛЮВАЛИ НА МЕТАЛОБРУХТ

Днями правоохоронці району затримали крадіїв металобрухту.

Як повідомив начальник районного відділення поліції Андрій ДУРАНКОВ, двоє жителів Нігина на вантажівці поїхали в сусіднє село Думанів, аби «поживитися» чужим. На місці вирішили порізати металобрухт на колишній фермі. Шляхом обману залучили до справи й працівника пункту прийому металобрухту. Втім місцеві жителі, запідозривши недобре, одразу ж зателефонували до працівників поліції, які на гарячому затримали злочинців.

Ще одну сімейну бізнес-схему із викраденням і здачею металобрухту припинили поліцейські, затримавши 41-річну матір із трьома синами (один з яких неповнолітній) та спільником. Ще з листопада 2017 р. вони нахабно тероризували жителів сіл Броварі, Дерев’яне та Привітне. На їхньому рахунку 8 пограбованих домогосподарств, звідки виносили металобрухт, який потім здавали в пункти прийому Кам’янця-Подільського. За три місяці їм вдалося «заробити» близько 30 тис.грн.

Поліція з’ясувала, що жінка, один із її синів та спільник уже притягувалися до відповідальності за крадіжки.

Відкрито кримінальне провадження.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.