Четвер, 25 Квітня 2024 р.
8 Березня 2018

КРИМІНАЛ

ОБІКРАЛИ АВТО, ОФІС, ХАТУ

40 хвилин знадобилося крадієві, аби поцупити цінні речі із припаркованого на пр.Грушевського та ще й незачиненого буса.

Як повідомляє поліція, 5 березня невстановлена особа з автомобіля «Mercedes Sprinter», що належить 52-річному кам’янчанину, викрала чорну шкіряну сумку, в якій знаходилися 2 банківські картки, 500 грн. і мобільний телефон.

Лізли крадії не лише в автомобілі. У с.Мукша Китайгородська невстановлена особа проникла до будинку, звідки викрала 2000 євро, що належали 18-річній місцевій жительці. У минулі вихідні невстановлена особа проникла до офісного приміщення 32-річного кам’янчанина, що на вул.Пушкінська, звідки викрала ноутбук, системний блок, кавоварку, п’ять фотоапаратів та 500 грн. 

НАЖИЛИСЯ НА ДОВІРІ

Низку шахрайств зафіксували поліцейські міста і району.

Найбільше постраждав 54-річний кам’янчанин, якого ошукали на кругленьку суму. Вранці 5 березня до чоловіка зателефонувала невстановлена особа, яка представилася працівником банку і під приводом розблокування банківських карток виманила аж 33 тис.грн. Цього ж дня замість автомобільних шин придбав кота у мішку за 2600 грн. 33-річний чоловік, а за день до того – його одноліток із Пудлівців, який хотів придбати токарний верстат, натомість залишився без понад 4 тис.грн.

Невдалою 6 березня виявилася й покупка металошукача для 41-річного жителя с.Довжок.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.