П'ятница, 29 Березня 2024 р.
16 Березня 2018

КРИМІНАЛ

«ПРИВІТАЛИ»…

У святковий день, 8 Березня, злочинець не лише пограбував жінку, а й завдав їй тілесних ушкоджень.

Близько 21.00 на вул.Чехова, неподалік від перехрестя з пр.Грушевського, невідомий чоловік завдав удару кулаком в обличчя 19-річній кам’янчанці та відібрав у неї сумочку, в якій знаходилися косметика та документи.

Того ж дня вранці шахраї підготували «сюрприз» і для 77-річної кам’янчанки. До жінки на мобільний зателефонував невідомий і під приводом непритягнення її дочки до кримінальної відповідальності виманив 16 тис.грн.

Під приціл крадія 8 березня потрапив і будинок на вул.Руська. Пошкодивши вікна, він заліз до оселі 48-річної кам’янчанки, звідки викрав телевізор і радіолу, завдавши збитків на 2 тис.грн.

ВКРАЛИ «VERSACE» І НЕ ЛИШЕ

Мабуть, сама собі вирішила зробити подарунок невідома жінка, яка 4 березня пішла на злочин – із магазину косметики винесла парфуми відомого бренду «Versace». Не розмінювалася на дрібниці й прихопила пляшечку вартістю 750 грн.

А в ніч на 11 березня із незамкненого автомобіля «Volkswagen Trans­por­ter», припаркованого в дворі будинку на пр.Грушевського, викрали акумулятор, планшет, набір інструментів і аж 3 флакони парфумів. 

НАЖИВАВСЯ НА ВІЗКАХ

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, затримано шахрая, який, зловживаючи довірою, під приводом реалізації дитячих візків через соціальні мережі отримував від потерпілих товар, продавав, а гроші залишав собі. Зловмисник причетний до чотирьох епізодів заволодіння майном. Наразі проводяться слідчі дії у відкритому кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст.2 ст.190 (шахрайство) ККУ.

Поліція просить кам’янчан, котрі стали жертвою підозрюваного, звертатися до міськвідділу поліції або за номерами: 098-825-68-70, 098-710-77-99.

ЗНАЙШЛИ НАРКОТИКИ?

Увечері 11 березня неподалік від стаціонарного поста «Довжок» екіпаж патрульної поліції у приміщенні недобудови помітив двох підозрілих. Під час перевірки у 26-річного кам’янчанина поліціянти виявили пластиковий лоток із порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження, схожою на наркотики.

Наразі встановлюється походження невідомих речовин і причетність громадянина до вчинення правопорушення.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.