П'ятница, 29 Березня 2024 р.
23 Березня 2018

КРИМІНАЛ

ОБІЙШЛОСЯ БЕЗ ВБИВСТВА

21 березня містом розповсюдилася звістка про вбивство в Мукші Китайгородській. Люди переповідали один одному різні версії події: «брат зарубав брата», «вдарили сокирою в голову під час хмільного застілля», «розмова про політику завершилася хапанням за сокиру» тощо. Втім, за повідомленням поліції, насправді обійшлося без трагедії.

Близько 17.00 до районного відділення поліції зателефонувала жителька с.Мукша Китайгородська і розповіла, що її сусіда вбили, і він лежить у калюжі крові. Оперативна група негайно прибула на місце події, але правоохоронці побачили «жертву», котра сідала в «екстрену».

З’ясувалося, що того дня 36-річний потерпілий, який був напідпитку, щось не поділив із рідним братом, і між ними виникла бійка. У результаті він отримав синці на обличчі та садна на голові. Медики надали чоловікові допомогу, а поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.125 ККУ.

ЗНАЙШЛИ ЗЛОЧИНЦІВ

• Як повідомляє інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Ру­слана МАРЧУК, 6 березня 34-річний житель м.Боярка, перебуваючи у Ка­м’янці-Подільському, де служив за контрактом в одній із військових час­тин, викрав золоті ювелірні вироби з квартири, яку винаймав на вул.Ін­дустріальна з колегою по службі. Прикраси належали 20-річній дівчині, яка зустрічалася з товаришем зловмисника. Викрадене збув у ломбард, звідки їх повернули господині.

• Працівники кримінальної поліції розшукали крадія дротів. Ним виявився 27-річний раніше судимий кам’янчанин. Злодій викрав близько 520 м кабелів різного типу на вул.Ценського, Кривоноса та Будівельників, використовуючи кусачки. Викрадені дроти телефонного та Інтернет-зв’язку обпалював, а отриманий метал реалізовував. Унаслідок його злочинних дій без телефонного зв’язку залишилися 40 абонентів, а без Інтернету – 11. Злочинними діями чоловік завдав ПАТ «Укртелеком» матеріальних збитків на суму понад 11 тис.грн.

ВИДУРИЛИ ДОЛАРИ

Кругленьною сумою розжилися аферисти на довірливій кам’янчанці. Ввечері 20 березня до 70-річної ка­м’янчанки зателефонувала невстановлена особа. Чоловік представився її родичом і під приводом позики заволодів 2 тис. доларів. Гроші потерпіла особисто передала невстановленій особі, яка приїхала до її будинку на автомобілі темного кольору.

ІЗ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ЗВЕДЕННЯ

• На вулиці Заводській невстановлена особа проникла на територію приватного підприємства, що займається ремонтом водних катерів, звідки викрала двигун вартістю близько 130 тис.грн.

• 16 березня на вул.Дружби народів невстановлена особа, підібравши ключ, проникла до квартири 41-річної кам’янчанки, звідки викрала 4000 доларів, 200 євро, 40 тис.грн. і золоті вироби.