Четвер, 18 Квітня 2024 р.
6 Квітня 2018

КРИМІНАЛ

ЗАТРИМАЛИ ЗА ГРАБІЖ

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, зловмисник посварився із рідними, які проживають у Рівненській області, та втік до Кам’янця-Подільського, де раніше навчався.

Тут планував розпочати нове жит­тя, однак гроші швидко закінчилися, і він вирішив їх викрасти. «Під приціл» потрапила 55-річна кам’янчанка, яка саме йшла у дворі на вул.Драгоманова. Злочинець підбіг до неї, вихопив з рук гаманець із 600 грн. і банківською карткою та втік. Оперативники вирахували 20-річного зловмисника за допомогою відео з камер спостереження.

БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНИМИ З ВИГРАШАМИ

«Ви виграли квартиру» – смс із таким текстом днями отримав кам’янчанин.

Утім оселитися в столичному новобуді йому так і не вдалося. За інформацією поліції, 4 квітня до них звернувся місцевий житель, який потрапив на гачок шахраїв. Чоловік отримав повідомлення, а потім – дзвінок від невідомої особи, яка розповіла про виграш. Переповнений приємними емоціями чоловік, не вагаючись, переказав на картку 23 тис. 595 грн.

«ПОЧИСТИЛИ» ДВІ КВАРТИРИ І СКЛАД

Минулої п’ятниці до квартири 25-річної кам’янчанки навідався злодій, який виніс краму аж на 30 тис.грн.

Поліція з’ясувала, що до оселі на вул.Дружби народів злочинець потрапив, підібравши ключ. Звідти прихопив ноутбук, 7 тис.грн., 200 до­ларів та ювелірні вироби.

Удень 4 квітня зловмисник пошкодив замок на вхідних дверях недіючого складу на Хмельницькому шосе, 27. Із собою виніс записувальні відеопристрої, верстати компанії «Makita» та особисті речі працівників.