Четвер, 28 Березня 2024 р.
13 Квітня 2018

КРИМІНАЛ

ЗЛОДІЯ ЗАТРИМАЛИ ПОГРАБОВАНІ

За грабіж із проникненням у житло 50-річному «гастролеру» з Одеси може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Наразі працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

10 квітня, близько 12.00, зловмисник, підібравши ключ, проник в одну із квартир на вул.Огієнка. Викравши золоту каблучку та півтисячі гривень, уже збирався йти геть. Та в цей час із ванної кімнати вийшла власниця квартири і, побачивши грабіжника, почала кричати.

Голос дружини почув 39-річний господар, котрий якраз повертався додому. Чоловік кинувся до квартири, затримав грабіжника на місці та утримував його до приїзду поліцейських.

Затриманим виявився 50-річний «гастролер» з Одеси. Нині він перебуває в ІТТ. Згідно з ч.3 ст.186 (Грабіж) ККУ, йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.


ДВІ ЖЕРТВИ ГОСТРОГО ЛЕЗА

Святкування Великодня фатально завершилося для 50-річної жінки, яку зарізав цивільний чоловік. Трагедія сталася в с.Грушка.

По обіді 8 квітня до сільського голови звернувся 65-річний місцевий мешканець і розповів, що вбив цивільну дружину. Посадовець одразу викликав слідчо-оперативну групу районного відділення поліції.

Правоохоронці з’ясували, що під час розпиття спиртних напоїв між подружжям виникла сварка. За словами підозрюваного, через те, що потерпіла налила собі в чарку більше оковитої. За це чоловік кухонним ножем завдав їй тринадцять поранень у груди і живіт, від яких бідолага померла на місці. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Підозрюваного затримано, він перебуває під вартою. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Невеселим, проте не смертельним виявилося святкування Пасхи для 41-річного кам’янчанина. Як розповіла інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, під час розпиття спиртного між ним і 34-річним гостем, давнім товаришем, виникла суперечка. Останній вхопив кухонного ножа, який лежав поруч на столі, й завдав удару в ділянку черевної порожнини. Після скоєного навіть не намагався втекти, натомість визнав вину, звинувативши в усьому оковиту, яка задурманила розум. Трапилося це в будинку потерпілого, що в пров.Попова.

Підозрюваного затримано та поміщено в ІТТ. Медики вчасно надали допомогу постраждалому, на сьогодні стан його здоров’я задовільний.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.