П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
11 Травня 2018

КРИМІНАЛ

НА ГАЧКУ – БРАКОНЬЄРИ

Любителів незаконної риболовлі днями на гарячому накрили поліцейські.

У ніч на 8 травня в с.Острівчани на березі р.Смотрич поліцейські виявили 67-річного місцевого жителя, який ловив рибу сіткою. У браконьєра вилучили знаряддя лову, 29 лящів, 7 карасів і 2 коропи.

А вже о 8-й годині в смт Стара Ушиця на березі р.Ушиця впіймали місцевого жителя, який закинув аж 5 риболовецьких сіток загальною довжиною близько 170 м. У порушника вилучили човен, знаряддя лову та понад 120 рибин, серед яких окуні, судаки, лящі, коропи, щуки, йоржі та 19 раків.

ПОРУШНИК ПЕРЕХОВУВАВСЯ НА КАМ’ЯНЕЧЧИНІ

У Кам’янець-Подільському районі поліція затримала чоловіка, який на смерть збив двох пішоходів у Хмельницькому і накивав п’ятами.

Аварія сталася в ніч на 30 квітня. 24-річний мешканець Ізяславського району та 27-річний житель Шепетівки переходили вулицю по пішохідному переходу, коли на них наїхав автомобіль «BMW-323». Молодший чоловік помер у кареті «швидкої», а шепетівчанин – у приймальному відділенні міської лікарні.

Винуватець аварії з місця пригоди втік. У вчиненні аварії підозрювався 33-річний хмельничанин, якого оголосили в розшук. 2 травня зловмисника затримали в Кам’янець-Подільському районі, де він переховувався в одному із дачних масивів. До речі, порушник уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, за вчинення ДТП, а також крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.

І ПОТЕРПІЛА, І ЗЛОЧИННИЦЯ

Розшукуючи власний мобільний, 18-річна кам’янчанка звинуватила в крадіжці 24-річного чоловіка, побила його і відібрала в нього телефон.

Сталося це ще наприкінці квітня поблизу одного з нічних клубів.

На місце викликали працівників міськвідділу поліції, які оперативно розшукали молодика, котрий справді викрав телефон. Провадження вже скеровано до суду.

А 7 травня повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 (грабіж) ККУ було оголошено і 18-річній потерпілій. Санкція статті передбачає накладення штрафу, виправні роботи або позбавлення волі на строк до 4 років. Слідчі дії наразі тривають.

За матеріалами ГУ Національної поліції Хмельницької області.