Субота, 27 Квітня 2024 р.
18 Травня 2018

КРИМІНАЛ

ВАМ ШАШКУ, НАБОЇ?

Тротилову шашку та набої вилучили поліцейські у жителів міста і району.

Під час обшуку в квартирі 54-річного кам’янчанина пра­воохоронці виявили 75-гра­мову бурову тротилову шашку із запалом до неї. Спеціалісти-вибухотехніки вилучили небезпечний предмет і направили на експертизу.

А о пів на другу ночі із с.Слобідка-Гуменецька зателефонували місцеві жителі та повідомили про п’яного, що лежить на вулиці. Патрульні склали на нього адмінпротокол, а під час огляду особис­тих речей виявили 16 набоїв і штик-ніж. 30-річний чоловік пояснив, що знайшов їх і планував здати у пункт прийому кольорових металів.

ДРУГА КРАДІЖКА НЕ ВДАЛАСЯ

Два дні поспіль 18-річний кам’янчанин обкрадав місцевий будівельний гіпермаркет, доки його не затримала поліція.

Одного дня молодик поцупив різні дрібнички, а потім геть знахабнів і викотив із магазину спортивний велосипед, який того ж дня здав у ломбард.

Наступного дня повернувся і мав намір винести бок­серські рукавиці, капу, ліхтарик, щипчики для нігтів. Охоронці помітили юнака, коли він намагався викрасти ще й бензопилу.

Під час спілкування з охороною хлопець свою причетність  заперечував і лише після розмови з поліцейськими зізнався у скоєному і добровільно видав викрадене. В одному із ломбардів правоохоронці знайшли викрадений велосипед.

ЗЛОДЮЖКУ РОЗШУКАЛИ

Як повідомляє інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 17-річному раніше судимому кам’янчанину інкримінують таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло та інші приміщення, що завдало шкоди 8 ка­м’янчанам.

Юнак переважно вночі з січня 2017 р. і донині, пошкоджуючи навісні замки або віджимаючи ролети вікон, не­законно пробирався до підвальних приміщень житлових будинків, магазинів і шкіл. Він ви­крав понад 30 одиниць електроінструментів, продукти харчування і кабель, завдавши збитків на суму близько 52 тис.грн. Час­тину майна крадій реалізував, а частину правоохоронці вилучили. Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції Хмельницької області.