П'ятница, 29 Березня 2024 р.
27 Липня 2018

КРИМІНАЛ

ХОТІВ УБИТИ ДРУЖИНУ

Поліцейські оперативно розшукали 43-річного чоловіка, який ледь не зарізав колишню дружину. Чоловік скоїв злочин у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Подія сталася в с.Гуменці. Чоловік прийшов до колишньої дружини. Між ними виник конфлікт, у ході якого зловмисник схопив ножа і декілька разів вдарив 36-річну потерпілу в ділянку серця та лівого плеча. Після скоєного, не надавши жінці жодної допомоги, чоловік утік з місця події.

На щастя, будучи ще при свідомості, потерпіла спромоглася зателефонувати до родички і повідомити, що стікає кров’ю, а та вже викликала «швидку». Жінку одразу ж доправили до лікарні та прооперували. Тепер її життю вже немає загрози.

До Кам’янець-Подільського відділення поліції інформація про подію надійшла з лікарні. Правоохоронці одразу ж провели подворовий обхід і приблизно з’ясували, в якому напрямку тікав зловмисник. Знайшли його на одному з господарств у кукурудзі, де він просто заснув. Навіть через декілька годин після вчинення злочину «Драгер» показав 2,4 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримали, обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За замах на умисне вбивство зловмиснику може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

ВІД «КАЙФУ» – ДО ЦУГУНДЕРА

19 липня в Кам’янці-Подільському на збуті чергової дози амфетаміну працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Хмельницькій області разом із колегами з місцевого відділу поліції затримали 28-річного кам’янчанина.

Удома в молодика правоохоронці провели санкціонований обшук, у ході якого вилучили близько півкілограма марихуани, а також пристрої для вживання наркотиків. До речі, затриманий сам є наркозалежним.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (збут наркотичних засобів) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.