Середа, 24 Квітня 2024 р.
10 Серпня 2018

НАПАВ ІЗ НОЖЕМ І В МАСЦІ

У Кам’янці-Подільському поліцейські впродовж декількох хвилин затримали зловмисника, який із ножем напав на магазин одягу.

Затримав чоловіка наряд поліції охорони, який був найближче до місця скоєння злочину. Як виявилося, нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння – «Драгер» показав 2,1 проміле.

Сталося це 8 серпня майже опівдні. До поліції надійшов дзвінок про розбійний напад на магазин стокового одягу «Дар’я», що на вул.Героїв Небесної Сотні. За словами заявника, невідомий чоловік у чорній масці, погрожуючи ножем, зайшов до магазину і викрав звідти шкіряну куртку вартістю 2,5 тис.грн.

Отримавши повідомлення на службовий планшет, першим, буквально за декілька хвилин, на місце вчинення злочину прибув наряд поліції охорони. Завдяки такій швидкій реакції правоохоронців, зловмисника вдалося затримати неподалік від магазину. В нього вилучили маску, ніж і викрадену куртку. Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Провадження відкрито за ч.3 ст.187 (розбій) ККУ, санкція якої передбачає до 12 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Прес-служба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.