П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Серпня 2018

КРИМІНАЛ

А ВОДІЙ БУВ ПІД ГРАДУСОМ

Удень 11 серпня в поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції потрапила вантажівка, що кружляла на перехресті при в’їзді у місто.

Зупинивши автомобіль і поспілкувавшись із водієм, правоохоронці запідозрили, що водій напідпитку. На це вказував і запах алкоголю. Інспектор поліції запропонував водію пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на приладі «Драгер», але той відмовився. На пропозицію проїхати до лікарні водій погодився. Результат показав, що вміст алкоголю в крові перевищує допустиму норму.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння поліцейські склали на водія адмінпротокол.

ГРАНАТУ ВІДПРАВИЛИ НА ЕКСПЕРТИЗУ

Того ж дня, як повідомляє прес-служба міськвідділу поліції, під час обшуку в раніше судимого 31-річного чоловіка вилучено предмет, зовні схожий на бойову гранату РГД-5, і запал до неї.

Після проведення відповідних експертиз особа, яка зберігала цей предмет, буде нести кримінальну відповідальність, передбачену ч.1 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція якої передбачає позбавлення волі до п’яти років.

ЗАТРИМАЛИ РОЗБІЙНИКА ЗІ СТАЖЕМ

ЗАТРИМАЛИ РОЗБІЙНИКА ЗІ СТАЖЕМПрацівники районного відділення поліції по гарячих слідах затримали розбійника.

За повідомленням начальника районного відділення поліції Андрія ДУРАНКОВА, жителька с.Оринин розповіла, що невідомий проник до її будинку, звідки викрав мобільний телефон, 150 грн. і пачку цигарок. Погрожуючи розправою, злочинець витягнув господиню з будинку й накивав п’ятами. Під час обстеження села поліцейські, які прибули на виклик, помітили чоловіка, за описом схожого на підозрюваного. З’ясувалося, що цей 32-річний місцевий житель неодноразово притягувався до відповідальності. Під час затримання в нього вилучили викрадений мобільний телефон. Власну вину чоловік визнав. Наразі його затримано.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.