П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Серпня 2018

КРИМІНАЛ

ЗБУЛА ДИТИНУ І ПІШЛА ГУЛЯТИ

Важко пояснити вчинок жінки, котра залишила невідомому чоловіку 4-місячну доньку, а сама накивала п’ятами.

Як повідомляє поліція, сталося це пізно ввечері 20 серпня на вулиці Північній. Перехожий негайно сповістив правоохоронцям про дивну поведінку жінки, яка була напідпитку, й детально описав її. Доки поліція цілу ніч шукала горе-матір, дитиною опікувалися лікарі. Жінку знайшли аж під ранок і одразу встановили особу. Це 27-річна мешканка одного із сіл району, яка приїхала в гості до батька дитини. Після застілля з друзями вона навіть не пам’ятала, куди поділа доньку. Гадала, що залишила в її батька. У той же час батько немовляти вважав, що його співмешканка забрала дитину із собою в село.

До речі, у жінки на вихованні вже є четверо дітей, найстаршій 12 років.

У поліції склали на жінку адмінпротокол за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’яз­ків щодо виховання дітей) Кодексу України про адмінправопорушення. Тепер їй доведеться сплатити штраф. Крім того, правоохоронці проінформували про ситуацію відповідні органи опіки та піклування.

ЗБУВАВ ПАТРОНИ У ЦЕНТРІ МІСТА

Поліції повідомили, що поблизу Центрального ринку стоїть чоловік і пропонує перехожим купити патрони до зброї. Дільничі прибули на місце та встановили особу чоловіка. Продавцем виявився 54-річний кам’янчанин, у якого вилучили 79 набоїв до автомата Калашникова. Звідки в нього така кількість набоїв, чоловік пояснити не зміг, сказав лише, що знайшов їх напередодні.

Наразі триває досудове розслідування.

Прес-служба міськвідділу поліції.