Субота, 27 Квітня 2024 р.
31 Серпня 2018

ЗАТРИМАЛИ ЗА ЗБУТ НАРКОТИКІВ

24-річна кам’янчанка з метою власної наживи замовляла через відділення ТОВ «Нова пошта» психотропну речовину – амфетамін, який у подальшому збувала місцевим жителям.

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчі слідчого управління ГУ Нацполіції викрили її діяльність – системний збут наркотиків і залучення до злочинної діяльності неповнолітньої дитини.

Під час проведення санкціо­нованого обшуку за її місцем проживання працівники поліції виявили особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який обвинувачена незаконно зберігала без мети збуту.

Крім того, зловмисниця систематично надавала приміщення орендованої нею квартири для незаконного вживання наркотичних засобів і психотропних речовин іншими особами, серед яких подекуди були й неповнолітні.

Кошти, здобуті від незаконного продажу наркотиків, обвинувачена використовувала на фінансування подальшої злочинної діяльності.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт направлено до суду. Максимальна міра покарання за вчинення вищевказаних злочинів передбачає позбавлення волі до 15 років із конфіскацією майна.

За матеріалами прес-служби прокуратури Хмельницької області.