П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Вересня 2018

КРИМІНАЛ

ПОГРАБУВАЛИ УЧАСНИКА АТО

Третього вересня в одному з дворів на вул.Соборна невідомий чоловік напав на 72-річного учасника АТО. Застосувавши силу, злочинець відібрав у потерпілого гроші та посвідчення учас­ника бойових дій. Працівники сектору кримінальної поліції по гарячих слідах затримали зловмисника, яким виявився 21-річний кам’янчанин.

РОМКА – ЗОЛОТА РУЧКА

Працівники міськвідділу поліції розшукали жінку, яка вчинила низку правопорушень, – це 20-річна жителька Закарпатської області ромської національності. Вона здійснила п’ять крадіжок на території міста. При­власнювала гаманці з грішми та банківські картки, з яких згодом знімала чималі суми. Наразі злочинниці оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 ККУ, і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЗАЛИШАВ БЕЗ ЗВ’ЯЗКУ

Оголошено про підозру і 47-річному кам’янчанину, котрий упродовж декількох місяців скоював крадіжки телефонних та Iнтернет-кабелів у місті. Його незаконні дії спричинили чималі збитки громаді, бо сотні жителів залишилися без зв’язку.

За матеріалами прес-служби міськвідділу поліції.