Четвер, 25 Квітня 2024 р.
11 Січня 2019

ЗЛОЧИННИЙ БЕШКЕТ У РАЙОНІ

Хоча Новий рік у районі відсвяткували без ексцесів, утім вже у перші дні не минулося без прикрих подій і злочинів. Упродовж минулого тижня до районного відділення поліції надійшли 7 повідомлень про кримінальні правопорушення.

Як повідомив начальник відділення Андрій ДУРАНКОВ, третього січня в с.Колубаївці у власному будинку 68-річний місцевий житель покінчив життя самогубством, вистріливши собі в ротову порожнину із власної гладкоствольної рушниці. Зброя зареєстрована у встановленому порядку. Слідчі з’ясовують усі обставини події. 

4 січня у с.Вітківці невідома особа, розбивши віконне скло, проникла до будинку, звідки викрала скрипку та 2000 грн. Уже наступного дня правоохоронці встановили і затримали злочинця. Ним виявився 56-річний місцевий житель. Наразі викрадена скрипка направлена на експертизу. 

Також зареєстровано три факти спричинення тілесних ушкоджень.

Довелося попрацювати поліцейським і на Різдво. За інформацією сектору комунікації поліції Хмельницької області, ввечері 7 січня у с.Нововоло­димирівка побили і пограбували 66-річного чоловіка. Поліцію викликали наступного дня. Правоохоронці оперативно розшукали і затримали молодика, який познущався над пенсіонером. За словами потерпілого, до нього прийшов знайомий із сусіднього села. Між господарем і гостем виник конфлікт, під час якого останній добряче побив чоловіка і забрав у нього із шафи 400 грн. та дві медалі часів Другої світової війни, що належали покійному батькові пенсіонера.

Підозрюваний виявився «старим знайомим» поліцейських, адже неодноразово притягувався до адмінвідповідальності, а в серпні минулого року його ще й «оформили» за крадіжку супутникової антени. Цього разу зловмисника розшукали і затримали впродовж декількох годин. Викрадені гроші він уже встиг витратити, а от медалі в нього вилучили.

Зараз 31-річний грабіжник перебуває в ІТТ. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження. Слідство триває.

Вл. інф.