Субота, 20 Квітня 2024 р.
25 Січня 2019

КРИМІНАЛ

ГАРАЖНИЙ КРАДІЙ-РЕЦИДИВІСТ

Поліцейські міськвідділу поліції гарячими слідами затримали злочинця.

У період із 9.00 21 січня до 6-ї ранку 22 січня ц.р. на території гаражного кооперативу, що на вул.Вокзальна, невідома особа, зламавши навісний замок, проникла у гараж місцевого жителя, звідки викрала 4 титанові диски з гумою, електричний кабель і кран зі змішувачем.

Працівники сектору кримінальної поліції швидко встановили особу зловмисника, який намагався сховати викрадене майно. Це 35-річний кам’янчанин, котрий раніше вже був причетний до скоєння майнових злочинів. Чоловік на шлях виправлення не став і продовжив здійснювати злочини.

Наразі його затримано й оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

ЗНАЙШЛИ ТОРІШНЬОГО ЗЛОДІЯ

Торік до міськвідділу поліції надійшло повідомлення, що на вул.Петропавлівська обікрали будинок.

Поліція з’ясувала, що злочинець заліз усередину, відтиснувши вікно однієї з кімнат, і поцупив 4000 грн., 200 доларів, ювелірні вироби, два мобільні телефони та фотоапарат.

Працівники сектору кримінальної поліції розшукали зловмисника. Ним виявився 27-річний житель Львівської області, неодноразово судимий за крадіжки. Перебуваючи у державному розшуку, він переховувався у Кам’янці-Подільському та вчиняв крадіжки з квартир і будинків.

Наразі злочинець затриманий, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 ККУ. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Прес-служба міськвідділу поліції.