П'ятница, 29 Березня 2024 р.
22 Лютого 2019

УБИЛА 20 УДАРАМИ НОЖА

23-річна жителька Кам’янець-Подільського району підозрюється у вбивстві громадянина Туреччини. Тіло 46-річного чоловіка із численними ножовими пораненнями виявили на автостоянці в Дунаївцях 15 лютого, близько 00.20, і того ж дня затримали підозрювану.

Як з’ясували правоохоронці, 46-річний потерпілий працював далекобійником і був знайомий із підозрюваною. 14 лютого, близько 23.00, на вантажівці «IVEСO» він заїхав на автостоянку в  Дунаївцях, а вже о пів на першу ночі працівники стоянки виявили його тіло.

Чоловік помер від значної крововтрати. Йому завдали близько 20 ударів ножем у голову, шию та тулуб, зачепивши артерію. Він ще зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер.

Працівники поліції з’ясували, що на стоянку потерпілий приїхав із жінкою. На пошуки зловмисниці одразу підняли особовий склад Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського відділів поліції. Того ж дня після обіду підозрювану затримали в Кам’янці-Подільському. У скоєному вона зізналася. Свій вчинок пояснила конфліктом із потерпілим, що виник раптово. Ніж, мовляв, знайшла в салоні автомобіля. Наразі слідчі з’ясовують обставини події.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. На період досудового розслідування Хмельницький міськрайонний суд взяв підозрювану під варту без права застави.

За матеріалами ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.