П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Березня 2019

КРИМІНАЛ

ЗЛОВИЛИ БУКОВИНСЬКИХ БАНДИТІВ

ЗЛОВИЛИ БУКОВИНСЬКИХ БАНДИТІВ Завдяки небайдужості випадкових перехожих та оперативності поліції, в місті затримано групу вимагачів із Чернівців.

24 лютого, близько 16.00, до міськвідділу поліції від випад­кового свідка надійшло повідомлення, що біля Ратуші, на вул.Зарванській, невідомі побили чоловіка та примусово посадили в автомобіль. На місце події негайно виїхали поліцейські, опитали всіх можливих свідків і вже за годину затримали зловмисників, у яких вилучили два пістолети, ніж, биту, гумові палиці, балаклави та гроші потерпілого.

Як з’ясували правоохоронці, 24 лютого, близько 12.00, у м.Чернівці затримані, погрожуючи фізичною розправою, вимагали та отримали 10 тис. доларів у 43-річного місцевого жителя. Після цього зловмисники посадили чоловіка в його ж автомобіль «Volkswagen» і повезли до Кам’янця.

Відкрито кримінальне провадження.

НАКРИЛИНАРКОТОРГОВЦІВ

Правоохоронцями затримано двох чоловіків, 58 та 48 років, яких підозрюють у збуті наркотиків на території міста та району.

Поліцейські задокументували декілька фактів збуту зловмисниками наркотичного зілля. Затримали їх під час продажу чергової порції наркотиків. Під час обшуків із залученням службового собаки за місцем проживання зловмисників ви­лучили декілька великих пакунків і 24 паперові згортки з наркотичним зіллям, уже готовим для продажу, а також саморобні пристрої для куріння.

Чоловіки раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

СИНА ПОВЕРНУЛИ ДОДОМУ

До міськвідділу поліції звернулася кам’янчанка і повідомила, що її 10-річний син вийшов зі школи, але додому не повернувся.

Протягом 30 хвилин поліцейські знайшли дитину на одній із вулиць міста та доставили додому. Хлопчик розповів, що після занять пішов проводжати товариша, вони вирішили погратися на вулиці, однак матері про це не повідомив.

ШУКАЮТЬ СВІДКІВ НАЇЗДУ

27 лютого, близько 17.30, на Нігинському шосе, неподалік від магазину «Мрія», сталася ДТП.

Попередньо встановлено, що 62-річний водій «Opel» скоїв наїзд на 10-річного хлопчика, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Школяр зазнав тілесних ушкоджень у вигляді закритого перелому лівої ноги.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Поліція з’ясовує обставини ДТП і просить усіх, хто став свідком цієї події, повідомити за номерами: 6-45-00, 097-638-30-47.

За матеріалами ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.