Четвер, 28 Березня 2024 р.
8 Березня 2019

ЗЛОДЮЖКИ – ЗА ГРАТАМИ

4 березня працівники кримінальної поліції міськвідділу поліції затримали двох правопорушників, які перебували в розшуку за майнові злочини.

Одному зі злочинців Апеляційний суд Хмельницької області виніс вирок – 2 роки позбавлення волі за вчинення численних крадіжок, однак юнак 2000 р.н. ухилявся від відбування покарання. Його затримали в Києві, наразі він перебуває в ІТТ.

Долю іншого затриманого, який протягом двох років переховувався від поліції, вирішить суд. Чоловік, 1986 р.н., раніше судимий, житель Чернігівської області, приїхавши до Кам’янця-Подільського два роки тому, здійснив крадіжку речей і побутової техніки та зник у невідомому напрямку. Правоохоронці затримали його на території Чернігівської області.

А напередодні в Кам’янці-Подільському поліцейські затримали серійного квартирного злодія із Львівщини. На рахунку 28-річного гастролера 5 крадіжок із квартир кам’янчан. Чоловік раніше вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності. У квітні 2018 р. вийшов на волю, в соцмережах познайомився з кам’янчанкою і переїхав жити до неї.

Не маючи постійного місця роботи, молодик взявся за крадіжки з квартир. Вистежував квартири, де господарів тривалий час не було вдома, шляхом підбору ключа проникав усередину і забирав гроші, ювелірні вироби та техніку. Викрадене здавав у ломбарди. Проте частину техніки і прикрас поліцейські вилучили під час обшуку в квартирі, де він проживав.

Наразі чоловік перебуває в слідчому ізоляторі. Йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами прес-служби Нацполіції у Хмельницькій області.