П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Травня 2019

КРИМІНАЛ

ПОТЯГНУЛО НА «ПОДВИГИ»

24 квітня до поліції надійшло повідомлення від 25-річного кам’янчанина про те, що в період з 2.00 до 5.30 на Нігинському шосе невідомі заволоділи його автомобілем ВАЗ-2107.

На місце події виїхали працівники міськвідділу поліції, яким вдалося протягом години розшукати викрадене авто та зловмисників.

Ними виявилися молоді хлопці, одному з яких 15 років, іншому – 19.

За їхніми словами, ввечері вони пішли погуляти та після чималої кількості випитого алкоголю вирішили викрасти авто, аби покататися.

Наразі молодики затримані в порядку ст.208 КПК України, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 ККУ. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

ЗНАЙШЛИ ГРАБІЖНИКА

Близько пів на другу ночі 17 квітня на перехресті вулиць Лисенка та Короленка зловмисник напав на 27-річного кам’янчанина, декілька разів вдарив його і відібрав мобільний телефон. Після скоєного грабіжник накивав п’ятами, проте ненадовго, бо за декілька годин таки потрапив до рук правоохоронців.

Діставшись додому, потерпілий одразу повідомив до поліції про те, що сталося. Провівши низку оперативно-розшукових заходів, правоохоронці вже за годину встановили особу нападника і затримали його за місцем проживання. Викрадений телефон вилучили.

До речі, 23-річний молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини. Тепер йому доведеться відповідати за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.