Четвер, 25 Квітня 2024 р.
6 Серпня 2010

НЕБАЙДУЖIСТЬ ЗАВАДИЛА КРАДIЯМ

Справжню небайдужiсть днями проявили кам’янчани панi Анжела iз чоловiком. Ввечерi жiнка побачила з вiкна квартири (вул.Космонавтiв, 6), як до смiттєвих контейнерiв пiд’їхав бiлий мiкроавтобус, водiй якого декiлька хвилин ходив i роздивлявся баки для смiття. «Напевне, приїхали з приватного сектору, аби викинути будiвельне смiття», – подумала жiнка. Такi ситуацiї трапляються досить часто: люди замiсть укладання угоди з КП «Спецкомунтранс» на вивезення смiття, не лiнуються вивезти i викинути його бiля найближчого смiтника. Та не так сталося, як гадалося.

Водiй зi своїми компаньйонами, довго не думаючи, без будь-якого остраху взяли один iз семи контейнерiв i почали вантажити його у бус. Панi Анжела зреагувала миттєво: зателефонувала начальнику КП «Спецкомун-транс» Сергiю ГЖЕБОВСЬКОМУ, який тут же повiдомив про iнцидент правоохоронцiв. Завдяки злагодженiй роботi працiвникiв мiського ВДАI та оперативникiв мiськвiддiлу мiлiцiї крадiїв спiймали на гарячому.

Сьогоднi за даним фактом ведеться слiдство. До речi, вартiсть такого контейнера для смiття становить близько 3 тис.грн.

– Хочу висловити велику вдячнiсть небайдужим кам’янчанам, – каже заступник мiського голови Вiктор ДИБАШ. – Якби таких людей було бiльше, комунальне майно було би в належному станi. А так… Питається: у кого крали? У самих себе! А потiм можна нарiкати на владу, що побитi урни, потрощенi лавки… Люди не усвiдомлюють, що нищать майно, яке належить громадi мiста.