П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
10 Грудня 2010

ШУКАЛИ НЕДОЛІКИ. НЕ ЗНАЙШЛИ

7 грудня заступник начальника Департаменту громадської безпеки – начальник управ-ління дільничих інспекторів міліції МВС України полковник міліції Аркадій ЗАПОРОЖЦЕВ здійснював у Кам’янці-Подільському прийом громадян. 

Його візит у місто був не випадковим. Як за-значив Аркадій Вікторович, схожі прийоми проводяться одночасно та періодично у різних областях країни. Це дає змогу виявити ті недоліки у роботі правоохоронних структур, які нівелюються в очах місцевого керівництва. Спілкування з громадянами доводить, що не все у вирішенні того чи іншого звернення залежить від міліції. Часто приходять люди, проблеми яких не відносяться до компетенції правоохоронних органів.

– Іноді й сама людина не знає, що робити у ситуації, яка склалася, тож вважає, що, у першу чергу, має звернутися по допомогу до міліції, – зазначив Аркадій ЗАПОРОЖЦЕВ.

Загалом під час прийому до заступника начальника Департаменту кам’янчани зверталися з проханнями про проведення більшої кількості профілактичних заходів і роз’яснювальної роботи серед населення щодо діяльності міліції, громадських формувань. Зокрема, пролунала пропозиція про повернення медвитверезників. 

Голова міської Асоціації ОСББ Ігор ГРИГОРЕНКО звернувся з проханням посприяти в облаштуванні опорного пункту міліції у селищі Першотравневому. Зі свого боку він пообіцяв знайти приміщення для прийому громадян дільничим інспектором міліції. Також жителів турбувала проблема паркування автомобілів у дворах будинків. На їхню думку, автовласники часто порушують правила благоустрою прибудинкової території, заїжджаючи автівками на клумби, газони, тротуар. 

Загалом Аркадій Вікторович залишився задоволеним відгуками, які лунали на адресу дільничих інспекторів міськвідділу міліції.