Четвер, 25 Квітня 2024 р.
29 Жовтня 2010

ВИННИХ ПРИТЯГНУТЬ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

21 жовтня у Кам’янці-Подільському відбувся мітинг за участю підприємців міста, який розпочався біля міської ради та згодом перемістився до мосту «Лань, що біжить». Мітингувальники вирішили перекрити центральну дорогу міста і блокували рух автотранспорту. Таким чином люди висловлювали своє невдоволення новим Податковим кодексом і вимагали у депутатів міської ради прийняти конкретні дії щодо його неприйняття.

Проте мітинг відбувався зі значними порушеннями закону: підприємці заблокували головні дороги міста і району. Як наслідок, з 11.15 було паралізовано рух автотранспорту на автодорозі державного значення Житомир – Тереблече, в районі перехрестя пр.Грушевського та вул.Франка. Рух автотранспорту було відновлено лише після 17.00. 

На сьогоднішній день сектором дізнання міськвідділу міліції порушено кримінальну справу за ст.279 ч.1 ККУ (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод). За дії мітингуючих передбачено кримінальну відповідальність у вигляді обмеження волі до 3-х років. За даним фактом ведеться слідство.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника відділу з роботи із громадськістю та ЗМІ, капітан міліції.