П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Жовтня 2010

КРОК У ПРІРВУ ЗРОБИВ КОЖЕН П’ЯТИЙ

За даними останніх соціологічних опитувань, кожен п’ятий українець пробував наркотики, ще страшніша статистика щодо алкогольної залежності, яка з року в рік зростає серед молоді. Проблематиці цих суспільних явищ і поширенню інформації про їх негативні наслідки присвячено низку заходів, які проводяться міським відділом УМВС у Хмельницькій області спільно з міською радою серед молоді міста.

19 жовтня у гуртожитку коледжу культури побували оперуповноважені МВ УМВСУ Віктор СМОЛИЧ, Олександр СЕРВЕТНИК та Аль-біна МЕЛЬНИК. 20 жовтня таку зустріч організовано у  спортивно-юнацькому клубі «Сатурн», а 21 жовтня відбулася зустріч представників правоохоронних органів з учнівським колективом ЗОШ №8.

За інформацією помічника начальника МВ УМВСУ із взаємодії з громадськими організаціями та ЗМІ Наталії КАСАПЧУК, такі зустрічі та прямий контакт із молодими людьми, факти, які оприлюднюються, страшне реальне відео з вулиць міста, зняте під час рейдів, дає непоганий ефект, адже стимулює вибір кожного та змушує замислитися над майбутнім.

Вл.інф.