Субота, 20 Квітня 2024 р.
6 Січня 2011

НОВОРІЧНА НІЧ – БЕЗ ЕКСЦЕСІВ

Жодного порушення громадського порядку в Новорічну ніч у місті зафіксовано не було. Як повідомив заступник начальника МВ УМВСУ підполковник міліції Олександр ТКАЧУК, охорону громадського порядку протягом Новорічних свят забезпечував увесь особовий склад міськвідділу міліції. В Новорічну ніч за порядком слідкували 130 правоохоронців. 

Серед подій, зареєстрованих на початку Нового року, слід відзначити кілька випадків завдання тілесних ушкоджень. На одній з Новорічних дискотек побилися хлопці з різних компаній. Опісля вони звернулися по медичну допомогу до міської лікарні. Туди ж приїхав батько одного з учасників бійки та вирішив з’ясувати стосунки. Від нервового напруження у нього стався серцевий напад і він помер.

1 січня до приймального відділення міської лікарні було доправлено чоловіка, який упав з даху магазину. Як з’ясувалося, він мав намір обікрасти крамницю, але спроба закінчилася невдачею і лікарняним ліжком. 

Того ж дня, о 13.30, у власній квартирі було виявлено труп чоловіка, який за життя зловживав спиртними напоями. 

Не обійшлося у перший день Нового року і без пошкодження майна. О 17.00 невстановлена особа на території міського автовокзалу пошкодила скло торгового кіоску.

А напередодні Нового року працівники сектору карного розшуку МВ УМВСУ затримали чотирьох жінок, які займалися кишеньковими крадіжками на території Центрального ринку. 

Як зазначив начальник СКР майор міліції Борис ХИТРУК, жінки витягували гроші у своїх жертв різними способами з особистих речей та одягу. Працювали кишенькарки не лише в нашому місті, а й на території сусідніх областей. Нині за даним фактом порушено кримінальну справу за ст.185 ККУ.