Середа, 24 Квітня 2024 р.
10 Червня 2011

ПОПУСКУ НЕ БУДЕ

Під час операції «Нерест» працівники відділення з оперативного обслуговування Дністровського водосховища (ВООДВ) райвідділу міліції постійно проводять рейди у зоні обслуговування, а це 127 км берегової лінії р.Дністер та її приток. За час від початку нересту здійснено понад 15 рейдів-перевірок, виявлено 8 фактів незаконного вилову риби (за всіма порушено кримінальні справи). Під час нещодавнього спільного рейду з рибінспекцією та журналістами було перевірено територію від с.Устя до с.Жванець і вилучено 12 незаконно закинутих рибальських сіток.

– Ми щодня проводимо такі рейди, – каже начальник ВООДВ райвідділу міліції капітан міліції Олександр ЛИТВИНЮК. – Одразу повідомляємо, «поблажок» ні для кого не було і не буде! Якщо є певні правила, їх потрібно неухильно дотримуватися. 

Про суворий контроль з боку правоохоронців під час операції «Нерест» говорить і заступник начальника райвідділу міліції майор міліції Олексій АТАМАНЧУК. Олексій Петрович відмічає злагоджену роботу цього підрозділу. Загалом, за його словами, з початку нересту риби було вилучено 25 безгосподарських сіток, 2 плавзасоби, з яких один без документів.

Що й казати, а робота працівників ВООДВ важка. У цьому я переконалася на власному досвіді: з третьої ранку – на ногах, увесь день – на воді, документація, вилучення… Коли вони висипляються, – не уявляю!