Субота, 27 Квітня 2024 р.
10 Червня 2011

ВИННІ ДОРОГИ ЧИ?..

Декілька ДТП сталося нещодавно. Як повідомив інспектор міського ВДАІ Роман ГАНУШКЕВИЧ, 4 червня, о 16.00, водій автомобіля «Fiat Uno» гр.С., виконуючи поворот ліворуч із вул.Огієнка на вул.Данила Галицького, потрапив у вибоїну. Автомобіль відкинуло ліворуч, і він зачепив ВАЗ-21101. У результаті ДТП автівки отримали механічні пошкодження. А 5 червня, о 22.00, водій автомобіля «Daewoo» гр.Ф., рухаючись вул.Васильєва, здійснив наїзд на відкритий каналізаційний люк і пошкодив авто, яке миттєво спалахнуло і згоріло вщент за лічені хвилини. Водій і пасажири встигли вистрибнути. В обох випадках обійшлося без жертв. 

Із тілесними ушкодженнями до міської лікарні потрапив 

19-річний скутерист, який їздив без шолома. 6 червня, о 18.30, водій автомобіля «Renault» гр.М., рухаючись Хмельницьким шосе, при повороті ліворуч на вул.Саксаганського зіткнувся зі скутером «Kanuni», який рухався у тому ж напрямку. 

ВДАІ міста звертається до всіх учасників дорожнього руху, які керують скутерами, мотоциклами: будьте пильними, не сідайте за кермо транспортних засобів без шоломів!