Субота, 20 Квітня 2024 р.
15 Липня 2011

ДВОХ ДОСІ НЕ ЗНАЙШЛИ

ДВОХ ДОСІ НЕ ЗНАЙШЛИДекілька трагедій на воді сталося нещодавно в нашому районі. 8 липня в с.Устя під час відпочинку на березі р.Дністер втопився 24-річний кам’янчанин. Наступного дня на ставку в с.Рункошів таке ж лихо спіткало ще одного 25-річного хлопця. Відпочиваючи в компанії на березі ставка, він вирішив скупатися. Друзі не згледілись, як хлопець зник під водою. Оскільки водойма не була глибокою, тіло загиблого вдалося знайти відразу. 

10 липня ще одна компанія відпочивала на Дністрі – біля с.Гораївка. Один із чоловіків стрибнув зі скелі та зник під водою. Тіла загиблих декілька днів поспіль шукали рятувальники МНС Хмельницької області. 

– Водолази обстежили пляж і місця, де втопилися лю-ди, – каже старший інженер СДПЧ-4 капітан служби цивільного захисту Руслан НЕЗДОЛІЙ. – Поки що пошуки результатів не дали. Зауважу, що загиблі перебували напідпитку, а в такому стані купатися категорично заборонено, адже, за статистикою, 90% загиблих на воді – це люди, які вжили алкогольні напої. З початку року на водних об’єктах району загинуло семеро осіб.