П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
16 Вересня 2011

ЗАГИНУВ НА МІСЦІ

  Як повідомив інспектор взводу ДПС сержант Віталій ТАРНАВСЬКИЙ, 10 вересня, о 23.10, на 233 км автодороги Житомир – Чернівці водій автомобіля «Mercedes Benz» не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки, виїхавши на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із ЗІЛом, внаслідок чого водій легковика загинув на місці.

11 вересня, о 12.50, на 47 км автодороги Ярмолинці – Сатанів водій мотоцикла «Yamaha» не вибрав безпечної дистанції та в’їхав у автомобіль «Сitroen», який рухався попереду, внаслідок чого 17-річні мотоцикліст і його пасажир 

отримали тілесні ушкодження.

12 вересня, близько 22.15, у хуторі Козак, водій автомобіля «Mitsubishi» їхав з Оринина в Кам’янець-Подільський і, не вибравши безпечної швидкості, допустив перекидання свого авто. Внаслідок аварії пасажир отримав низку тілесних ушкоджень.

Як повідомив інспектор районного ВДАІ Вадим ГОРАШ, 14 вересня в с.Довжок сталася аварія. Водій автомобіля «Daewоo» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi». Внаслідок ДТП двоє людей отримали тілесні ушкодження.